Selecteer een pagina

Markiezen zonwering Limburg

Al 25 jaar uw specialist

gerenommeerd adres

Veel mogelijkheden

De mooiste markiezen zonwering wordt overal in Limburg geleverd door Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver. Wij maken alle zonwering volledig op maat en zorgen bovendien voor een betrouwbare en efficiënte montage. Naar wat voor type zonwering gaat uw voorkeur? Vraag snel naar de mogelijkheden!

 

Toonaangevende leverancier van markiezen en andere zonwering uit Reuver (Limburg)

Limburgse Rolluiken Industrie levert al jaren markiezen, evenals tal van andere zonwering, aan particulieren en bedrijven uit Limburg. Deze zeer stijlvolle zonwering biedt door de grote kap een optimale bescherming tegen de zon en tegelijk een verfraaiing van zowel huizen als winkel- en horecapanden. Wij maken uw markiezen graag op maat, uiteraard van materiaal van topkwaliteit. Qua afmetingen en kleuren is er een hoop mogelijk, waarover we u graag informeren en adviseren. De montage van de markies nemen wij graag voor onze rekening, al kunt u dat desgewenst ook zelf doen. Op al onze markiezen hebt u een bedrijfsgarantie van twee jaar.

 

Meer weten?

Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden die wij bieden op het gebied van markiezen. Bel hiervoor naar 077 – 474 56 85. Weet u precies wat u wilt? Vraag dan een offerte aan.

 

Naast markiezen, leveren wij ook andere typen zonwering aan particulieren en bedrijven uit Limburg.

Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver biedt naast rolluiken en rolpoorten ook zonweringen en horren aan.

5 jaar garantie

Wist u dat Limburgse Rolluiken Industrie op alle rolluiken een fabrieksgarantie 
van vijf jaar biedt? Op zonweringen en horren zit 2 jaar garantie.