Selecteer een pagina

Rolluiken Heerlen

Al 25 jaar uw specialist

gerenommeerd adres

Veel mogelijkheden

De aanschaf van rolluiken voor uw woning in steden zoals Heerlen en Sittard is wenselijk in tal van situaties. Zodra u woonachtig bent in een stedelijke omgeving ervaart u regelmatig geluidsoverlast. Auto’s in de straat, spelende kinderen of mensen die borrelen in een lokaal café. Limburgse Rolluiken Industrie biedt dé oplossing tegen situaties waar sprake is van geluidsoverlast door een ruim aanbod aan rolluiken. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist op gebied van rolluiken, maar ook zonwering en horren vindt u in ons assortiment. Kiest u voor rolluiken in steden zoals Heerlen en Sittard of voor in woonplaatsen zoals Kerkrade en Geleen?

Rolluiken van het merk Heroal beperkt lawaai bij uw woning in steden zoals Heerlen en Sittard

Vanuit onze fabriek in Reuver bieden wij rolluiken van het merk Heroal, geschikt voor woningen in een stedelijke omgeving zoals Heerlen en Sittard. Na de aanschaf en montage profiteert u van diverse voordelen. Het houdt warmte binnen in de winter en buiten in de zomer doordat rolluiken een isolerende buffer is. Maar misschien nog belangrijker; het beperkt geluidoverlast van invloeden van buitenaf. Wel zo prettig zodra u woont in een stedelijke omgeving, nietwaar? Geniet van privacy in de avond met de rolluiken en combineer deze met één van onze horren overdag. Laat frisse lucht binnen en insecten buiten.

In plaatsen zoals Kerkrade en Geleen zijn door andere soorten geluidsoverlast rolluiken ook gewenst

Niet alleen in een stedelijke omgeving komt geluidsoverlast voor. In plaatsen zoals Kerkrade en Geleen is de aanschaf van rolluiken een weloverwogen keuze. Woont u nabij Parkstad Plaza, waardoor u overlast heeft van Roda JC supporters? Overlast van een basisschool in de straat? Of speelt er een andere manier van overslast waar u een oplossing voor zoekt? Wat uw situatie ook is; wij bieden een geschikte oplossing met advies op maat. Wellicht komen we samen tot de conclusie dat niet rolluiken, maar zonwering zoals markiezen perfect op uw exterieur aansluit.

Wij maken uw rolluiken op maat

Vandaag de dag bestaan er diverse afmetingen ramen en deuren voor woningen. Wat de afmetingen voor uw huis ook zijn, rolluiken moeten perfect aansluiten. Dat begrijpen wij. Heeft u de keuze voor een serie rolluiken gemaakt? Dan maken wij deze voor u op maat. Én wij bieden ook nog eens 5 jaar garantie nadat de rolluiken bij u zijn gemonteerd.

Vraag een offerte voor het maatwerk aan

Wilt u uw huis in de regio van Geleen en Kerkrade voorzien van rolluiken door Limburgse Rolluiken Industrie? En wilt u graag weten wat het maatwerk voor u gaat kosten? Vraag hiervoor vrijblijvende een offerte aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze fabriek in Reuver voor een persoonlijk advies. Het plannen van een afspraak kan telefonisch via het nummer 077 – 474 56 85.

Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver biedt naast rolluiken en rolpoorten ook zonweringen en horren aan.

5 jaar garantie

Wist u dat Limburgse Rolluiken Industrie op alle rolluiken een fabrieksgarantie 
van vijf jaar biedt? Op zonweringen en horren zit 2 jaar garantie.