Selecteer een pagina

Rolluiken Roermond

Al 25 jaar uw specialist

gerenommeerd adres

Veel mogelijkheden

Limburgse Rolluiken Industrie levert rolluiken van de hoogste kwaliteit aan particulieren en bedrijven uit Roermond en omgeving. Wij zijn fabrikant van Heroal en Alukon System, twee merken die garant staan voor topkwaliteit. Vraag naar de mogelijkheden voor uw rolluik!

 

Dé fabrikant van rolluiken voor particulieren en bedrijven uit Roermond

Al ruim 25 jaar levert Limburgse Rolluiken Industrie rolluiken aan particulieren en bedrijven uit Roermond. Wij zijn fabrikant van de zeer hoogwaardige Heroal en Alukon System rolluiken, die bekend staan om hun toonaangevende kwaliteit. Wij leveren deze rolluiken helemaal naar wens. Zo zijn er vele afmetingen mogelijk en bieden we een enorme keuze aan kleuren; liefst twee honderd kleurcombinaties kunnen worden geleverd. Daarbij zorgen onze medewerkers voor een efficiënte en betrouwbare montage, dat zorgt voor een verhoging van het gebruiksgemak, bevordering van de levensduur en bescherming van de woning. Echter is zelfmontage ook mogelijk. Op al onze rolluiken zit standaard vijf jaar fabrieksgarantie.

 

Laat u op maat adviseren!

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij informeren en adviseren u graag op maat! Bel hiervoor naar 077 – 474 56 85. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website.

 

Wij leveren, naast rolluiken, ook rolhekken en rolpoorten aan klanten uit Roermond. Kijk op de website voor meer informatie!

Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver biedt naast rolluiken en rolpoorten ook zonweringen en horren aan.

5 jaar garantie

Wist u dat Limburgse Rolluiken Industrie op alle rolluiken een fabrieksgarantie 
van vijf jaar biedt? Op zonweringen en horren zit 2 jaar garantie.