Selecteer een pagina

Rolluiken

Limburgse Rolluiken Industrie Reuver heeft een uitgebreid assortiment

Bent op zoek naar extra koelte tijdens warme zomerdagen? Woont u in een lawaaiige buurt? Een rolluik is in bovenstaande gevallen een ware uitkomst. Niet alleen zult u er beter door slapen omdat er geen licht vanaf buiten uw slaapkamer in schijnt, ook de volgende voordelen brengt een rolluik met zich mee:

Rolluiken

  • Het vergroot de veiligheid: ongewenste bezoekers blijven op afstand.
  • Het zorgt voor een lagere energierekening in de winter: een rolluik is namelijk een extra isolerende buffer.
  • Het beperkt lawaai: u zult niet alleen beter slapen, maar denk ook eens aan het middagdutje van uw baby of peuter!
  • Het brengt koelte tijdens warme zomerdagen.

Limburgse Rolluiken Industrie biedt met name rolluiken aan van het merk Heroal in Reuver, maar ook in de rest van Noord- en Midden-Limburg.

Rolhekken

Een rolhek is bijzonder geschikt voor het afscheiden van bijvoorbeeld een doorgang of het beveiligen van (winkel)ruiten waarbij behoefte is aan veel doorzicht of ventilatie een vereiste is. Eén van de andere voordelen van een rolhek is dat het in zeer grote afmetingen leverbaar is. Ideaal voor een groot kantoorpand bijvoorbeeld.

Rolpoorten

Een rolpoort wordt toegepast als garagedeur. Met een rolpoort kiest u voor gemoedsrust. Een sterke, veilige en vooral praktische oplossing om grotere oppervlakten af te sluiten of als alternatief voor een garagedeur. De rolpoort werkt als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren bovendien de lamellen door de ophangveren. Wilt u rolpoorten die jarenlang storingsvrij hun werk doen? Geen probleem! De lamellen die de Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver aanbiedt, zijn namelijk gearreteerd. Hierdoor kunnen ze onderling niet verschuiven of vastlopen en zijn ze tevens ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze doen soepel hun werk en worden simpel en stabiel op- en afgerold.

De rolpoorten die Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver in het assortiment heeft, zijn fraai van vorm en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bovendien is een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren ook goed mogelijk.

Alle rolpoorten worden uiteraard op maat gemaakt, zodat u verzekerd bent van een sluitend samenspel met de.rest van uw pand.

Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver biedt naast rolluiken en rolpoorten ook zonweringen en horren aan.

5 jaar garantie

Wist u dat Limburgse Rolluiken Industrie op alle rolluiken een fabrieksgarantie 
van vijf jaar biedt? Op zonweringen en horren zit 2 jaar garantie.