Selecteer een pagina

Zonneschermen Limburg

Al 25 jaar uw specialist

gerenommeerd adres

Veel mogelijkheden

Vandaag de dag bestaan er veel varianten op zonneschermen bij de specialist in Limburg. Bij de een passen screens perfect, een ander huis krijgt zijn charme door het gebruik van markiezen. Wat uw voorkeur ook is, het team van Limburgse Rolluiken Industrie stelt graag met u de ideale zonwering samen.

Kies voor zonneschermen in Limburg die aansluit bij uw type woning

Iedere tuin en woonwens is uniek. Met 25 jaar aan ervaring op het gebied van zonwering hebben wij tal van interieurwensen voorbij zien komen. Daarom kiest u bij Limburgse Rolluiken Industrie uit een breed aanbod aan zonneschermen. Zonneschermen voor zowel kleine tuinen in de stad als grote tuinen in een landelijke omgeving. Wij bieden schermen aan binnen de volgende categorieën:

  • Rolluiken;
  • Horren;
  • Screens;
  • Markiezen;
  • Pergola- en serrezonwering;
  • Knikarm- en uitvalschermen.

Heeft u de keuze gemaakt voor één van de zonneschermen van Limburgse Rolluiken Industrie? Wij bieden u de service om de zonwering voor u op maat te maken. Want als geen ander begrijpen we hoe belangrijk het is om uw zonwering naadloos aan te laten sluiten op uw interieur of exterieur.

Vraag een offerte op maat aan

Wilt u meer informatie over het aanbod? U kunt te allen tijde vrijblijvend een offerte aanvragen of u stelt uw vragen telefonisch via het nummer 077 – 474 56 85.

Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver biedt naast rolluiken en rolpoorten ook zonweringen en horren aan.

5 jaar garantie

Wist u dat Limburgse Rolluiken Industrie op alle rolluiken een fabrieksgarantie 
van vijf jaar biedt? Op zonweringen en horren zit 2 jaar garantie.