Selecteer een pagina

Zonwering Midden Limburg

Al 25 jaar uw specialist

gerenommeerd adres

Veel mogelijkheden

Op het gebied van zonwering is Limburgse Rolluiken Industrie dé specialist van Midden Limburg. Zo bieden wij klanten uit Roermond tot aan Venlo zonwering van de allerhoogste kwaliteit helemaal naar wens. Vraag naar onze talloze mogelijkheden voor maatwerk.

De specialist op het gebied van zonwering in Midden Limburg

Limburgse Rolluiken Industrie is dé zonwering specialist van Midden Limburg. Wij leveren een grootschalig assortiment aan zonwering, gemaakt van de materialen van de allerhoogste kwaliteit. Denk hierbij aan:

  • Knikarm- en uitvalschermen;
  • Pergola- en serrezonwering;
  • Markiezen;
  • Screens;
  • Rolluiken;
  • Horren.

Doordat wij onze zonwering zelf fabriceren, is het voor ons mogelijk om alle producten helemaal op maat te leveren. We bieden een groot aantal mogelijkheden qua afmetingen en kleuren, waarover we u uiteraard met genoegen adviseren. Uw gewenste zonwering wordt op betrouwbare en efficiënte wijze gemonteerd door onze professionals, al bieden wij u ook de mogelijkheid om de zonwering zelf te monteren. Op iedere zonwering heeft u te allen tijde twee jaar garantie.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van zonwering van Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver (Midden Limburg)? Wij vertellen u graag meer! Bel naar 077 – 474 56 85 en onze medewerkers helpen u verder. U kunt ook gelijk een offerte aanvraag doen.

Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver biedt naast rolluiken en rolpoorten ook zonweringen en horren aan.

5 jaar garantie

Wist u dat Limburgse Rolluiken Industrie op alle rolluiken een fabrieksgarantie 
van vijf jaar biedt? Op zonweringen en horren zit 2 jaar garantie.