Selecteer een pagina

Zonwering Sittard

Al 25 jaar uw specialist

gerenommeerd adres

Veel mogelijkheden

Of u nu een kleine tuin in de binnenstad of een grote familietuin bezit, zonwering in steden zoals Sittard en Heerlen is altijd gewenst. Doordat tuinen enorm variëren, bieden wij een ruim aanbod aan bescherming tegen de zon. Door decennia aan ervaring kan het team van Limburgse Rolluiken Industrie zich specialist noemen. Komt u binnenkort langs in de fabriek in Reuver of gaat uw voorkeur uit naar online contact?

Ontvang twee jaar garantie na de aankoop van zonwering voor uw woning in bijvoorbeeld Sittard of Heerlen

Met meer dan 25 jaar aan ervaring binnen de wereld van zonwering weten wij wat voor zonwering goed zijn. Wat voor zonwering lang mee gaan. En wat voor zonwering het beste aansluiten op uw type woning. Wilt u weten welke zonwering geschikt is voor uw woning in bijvoorbeeld Sittard of Heerlen? Maak een afspraak en ontvang een persoonlijk advies. Zodra u uw zonwering, zoals screens, uit heeft gezocht, monteren onze vakmannen de door u beoogde zonwering. Hierdoor heeft u de garantie dat er geen beschadiging optreedt aan uw woning. Is het product gemonteerd? Dan ontvangt u ook nog eens twee jaar garantie!

Ontvang een advies op maat tijdens een persoonlijk gesprek

Zodra u een tuin op het noorden heeft, is er een andere vorm van zonwering nodig dan een tuin op het zuiden. Limburgse Rolluiken Industrie bekijkt graag de indeling van uw tuin en biedt hiervoor een advies op maat. Het plannen van een afspraak of het opvragen van meer informatie kan telefonisch via het nummer 077 – 474 56 85. Is uw tuin in bijvoorbeeld Sittard of Heerlen binnenkort voorzien van de beste zonwering, gemonteerd door onze vakmannen?

Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver biedt naast rolluiken en rolpoorten ook zonweringen en horren aan.

5 jaar garantie

Wist u dat Limburgse Rolluiken Industrie op alle rolluiken een fabrieksgarantie 
van vijf jaar biedt? Op zonweringen en horren zit 2 jaar garantie.