Selecteer een pagina

Zonwering terras Limburg

Al 25 jaar uw specialist

gerenommeerd adres

Veel mogelijkheden

U zoekt een leverancier van hoogwaardige zonwering voor uw terras in Limburg? Ga dan naar Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver. Wij bedienen zowel bedrijven als particulieren uit Limburg al jaren van zonwering van de allerhoogste kwaliteit. Contacteer ons vandaag nog en vraag naar de mogelijkheden! Naar welke variant zonwering gaat uw voorkeur?

De ideale zonwering voor uw terras

De ideale zonwering voor uw terras laat u in Limburg leveren door Limburgse Rolluiken Industrie. Wij bieden een groot aantal knikarm- en uitvalschermen die door de sterke constructie grote terrassen van schaduw kunnen voorzien, terwijl de ruimte onder het scherm beschikbaar blijft. Onze knikarm- en uitvalschermen zijn van de allerhoogste kwaliteit en worden bovendien op maat voor u gemaakt. Zo kunnen de schermen in vrijwel alle afmetingen en kleuren worden geleverd. Daarbij bent u verzekerd van een snelle, efficiënte montage door onze professionals en een fabrieksgarantie van twee jaar.

Contacteer ons!

Contacteer ons vandaag nog via telefoonnummer 077 – 474 56 85 en vraag naar de mogelijkheden. Weet u al wat u wilt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

 

Behalve zonwering voor het terras, leveren wij in Limburg ook andere typen zonwering van hoge kwaliteit. Kijk op de website voor meer informatie! Geniet u binnenkort van de mooiste zonwering in uw woning?

Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver biedt naast rolluiken en rolpoorten ook zonweringen en horren aan.

5 jaar garantie

Wist u dat Limburgse Rolluiken Industrie op alle rolluiken een fabrieksgarantie 
van vijf jaar biedt? Op zonweringen en horren zit 2 jaar garantie.