Selecteer een pagina

Zonwering Weert

Al 25 jaar uw specialist

gerenommeerd adres

Veel mogelijkheden

Een tuin op het noorden, zuiden, oosten of westen; zonwering voor uw woning in Weert is altijd gewenst. Echter heeft een tuin op het zuiden meer zonwering nodig dan een tuin op het noorden. Met meer dan 25 jaar ervaring weet het team van Limburgse Rolluiken Industrie als geen ander wat voor type zonwering het beste in uw tuin past. Wilt u een advies op maat? Plan dan een afspraak in.

De zonwering bepaalt het aanzicht van uw woning in Weert

Sfeervolle markiezen. Praktische screens. Of stijlvolle pergola- en serrezonwering. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het assortiment aan zonwering waar wij over beschikken. Naar welke variant gaat uw voorkeur uit? Gaat uw voorkeur uit naar een landelijke of moderne uitstraling? Een kleurrijke eyecatcher of een variant zonwering in een rustig kleurenpallet? Maak uw wensen op het gebied van zonwering voor uw woning in Weert aan ons kenbaar; telefonisch of op afspraak.
Kom langs in de fabriek in Reuver of stel uw vragen telefonisch

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan zonwering voor uw woning in Weert? Heeft u vragen over de montage? Of heeft u overige vragen? Stel ze door te bellen naar 077 – 474 56 85. Uiteraard heten we u ook van harte welkom in de fabriek in Reuver om u een persoonlijk advies op maat te bieden.

Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver biedt naast rolluiken en rolpoorten ook zonweringen en horren aan.

5 jaar garantie

Wist u dat Limburgse Rolluiken Industrie op alle rolluiken een fabrieksgarantie 
van vijf jaar biedt? Op zonweringen en horren zit 2 jaar garantie.