Selecteer een pagina

Zonweringen

Op zoek naar een stukje verkoeling?

Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver biedt u een stukje schaduw en verkoeling tijdens warme, zomerse dagen. Zonnestralen zijn tenslotte niet altijd welkom. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol knikarmscherm, screen of markies: Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver biedt allerlei soorten zonwering aan en bovendien wordt alles op maat voor u gemaakt.

Het aanbod in zonwering is erg ruim. Limburgse Rolluiken Industrie uit Reuver biedt behalve rolluiken en horren ook de volgende soorten zonwering:

  • Knikarm- en uitvalschermen
  • Pergola- en serrezonwering
  • Markiezen
  • Screens
  • Horren
  • Rolluiken

Knikarm- en uitvalschermen

Een knikarm- of uitvalscherm is een ideaal zonweringsysteem voor bijvoorbeeld terrassen waar een vrije doorloop nodig is. Door de sterke constructie kunnen grote terrassen van schaduw worden voorzien, terwijl de ruimte onder het scherm beschikbaar blijft.

Pergola- en serrezonwering

Een knikarm- of uitvalscherm is niet voor alle oppervlaktes geschikt. Wanneer deze zonwering zijn grens bereikt heeft, kan een pergola- of serrezonwering uitkomst bieden. Een pergola- of serrezonwering is een semipermanente terrasoverkapping en bestaat uit een aluminium palenconstructie met een flexibel textieldak.

Markiezen

Op zoek naar een stijlvolle vorm van zonwering? Wellicht dat een markies dan iets voor u is. Een markies biedt door de grote kap een optimale bescherming tegen de zon en verfraait niet alleen huizen, maar bijvoorbeeld ook winkels en horecapanden.

Screens

Op zoek naar een goede zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft? Een screen biedt in dit geval uitkomst. Behalve als zonwering kan een screen ook gebruikt worden om inkijk tegen te gaan.

Behalve bovenstaande vormen van zonwering zijn ook rolluiken en horren uitstekende opties om de zon uit huis te houden. Wilt u meer informatie over een van de bovenstaande opties of bent u benieuwd naar de kosten, neem dan contact op met Limburgse Rolluiken Industrie in Reuver.

5 jaar garantie

Wist u dat Limburgse Rolluiken Industrie op alle rolluiken een fabrieksgarantie 
van vijf jaar biedt? Op zonweringen en horren zit 2 jaar garantie.